FOCUS

Magazin Original dostupan svima

today3 maja, 2020 378

Background

Magazin Fondacije Novak Đoković besplatno dostupan.

Tokom maja, magazin Original, projekat Fondacije Novak Đoković postavljen je u PDF verziji na sajtu magazina Original i dostupan je svima.

Kako su nas dani predostrožnosti uveli u domove i sav posao se prebacio se na rad kod kuće, Fondacija Novak Đoković i magazin Original učinili su sadržaj svoja dva izdanja – april i maj, dostupnim svima. Sve što je potrebno jeste da svako ko želi da čita ovaj magazine poseti sajt www.originalmagazin.com, prijavi se u odeljku predviđenom za preuzimanje magazina i dobiće svoj primerak koji će moći da čita u udobnosti svog doma.

„Želeli smo da učinimo Original dostupnim apsolutno svima, da ne razmišljaju da li će moći da odu do prodavnice da ga nabave i to posebno bez dodatnih troškova u ovom trenutku vanrednog stanja. Novi broj koji se nalazi na sajtu obiluje temama koje su vrlo praktične i korisne, kao što su: koji sve poslovi mogu da se rade od kuće, kako da se održi produktivnost uprkos izazovima i okolnostima, kako biti uspešan na poslu u kućnim uslovima. Takođe već drugi broj pružamo podršku malim lokalnim preduzenicima tako što predstavljamo njihove delatnosti i mogućnosti dostave i u vanrednim situacijama i nudimo savete za opstanak malih biznisa u našem regionu“, rekla je Jasmina Stojanović, projektna i editorijal menadžerka magazina Original.

U novom broju Original magazina ekskluzivno je objavljen i odlomak iz najnovije knjige renomiranog naučnika Grega Brejdena. Greg Brejden je petostruki najprodavaniji autor New York Times, istraživač, predavač i edukator, međunarodno poznat kao pionir koji je povezao modernu nauku, drevnu mudrost i ljudski potencijal.

Original kroz svoj sadržaj promoviše pozitivne primere ostvarenih poslovnih ljudi u cilju obogaćivanja zajednice novim saznanjima. Neke od najistaknutijih ličnosti koji su dali ekskluzivni intervju za Original su urednica američkog izdanja Vogue Ana Vintur, proslavljeni modni dizajner Džon Galijano, jedan od najpoznatijih domaćih dizajnera Slavimir Stojanović Futro, svetski proslavljen glumac Leonardo Dikaprio, osnivač Mindvalley svetske platforme za obrazovanje Višen Lakijani, kao i najbolji teniser sveta Novak Đoković.

Original je nekomercijalna platforma koju je 2015. godine osnovala Fondacija Novak Đoković, sa ciljem osnaživanja mladih u Srbiji kroz promociju pozitivnih vrednosti među kojima su proaktivnost, preuzimanje odgovornosti za uspeh u životu, preduzimljivost, odgovornost prema zajednici, pozitivan pogled na život i svet, kao i promocija pojedinaca odnosno organizacija koje po tim vrednostima žive i rade.

Written by: admin

Rate itNEWSLETTER

Prijavite se i budite informisani - World FOCUS Awards.


VAŠ POUZDAN MEDIJSKI PARTNER


Background